Martien Thijsen

6 februari 1959 – 23 juli 2016

martien gAfgelopen zaterdag is door een noodlottige val van zijn dak onze collega Martien Thijsen om het leven gekomen. Wij zijn diep geschokt en heel verdrietig.

Sinds juli 2012 werkte Martien bij de Musea Zutphen als facilitair medewerker. Samen met zijn team van technisch vrijwilligers werden kleine en soms heel grote klussen met inventiviteit, humor en een lach geklaard. Recent maakte hij de overstap naar het gemeentehuis, waar hij een fulltime baan kon gaan vervullen. Martien bleef zich voor zijn musea inzetten, totdat een opvolger gevonden zou worden.

Martien heeft genoten van het werken bij de musea en wij hebben genoten van het samenwerken met hem. Zijn betrokkenheid en werklust zullen wij niet vergeten, maar veel meer nog zullen wij zijn vrolijke, lieve persoonlijkheid missen. Het is moeilijk te bevatten dat hij er niet meer is.

Medewerkers en vrijwilligers Musea Zutphen